Ligbedkussens

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Ligbedkussens voor uw ligbedden

Ligbedden zijn ideaal om bij warme temperaturen heerlijk comfortabel in de tuin de luieren. Echter, het maakt niet uit wat voor een soort ligbed u heeft, een ligbed ligt pas echt lekker met een zacht ligbedkussen. Daarnaast zorgen ligbedden mét ligbedkussens voor een extra sfeervolle tuin, u maakt uw tuin op deze manier helemaal af. Ligbedkussens zijn dan ook niet alleen heel functioneel, maar ze voegen ook zeker iets toe aan uw tuin. Geniet optimaal van zomerse temperaturen met de comfort van een ligbed met ligbedkussen.


Ligbedkussens online bestellen

Ligbedkussens online bestellen? Bij Tuinkussengigant bestelt u uw tuinkussens eenvoudig online. We beschikken over een ruim aanbod aan ligbedkussens in verschillende kleuren en stoffen. Het assortiment bestaat uit ligbedkussens van Olefin en ligbedkussens van Dralon. Beiden zijn uiteraard geschikt voor buitengebruik. Alle ligbedden hebben een standaard maatvoering van 200 x 65 cm. Daarnaast hebben beiden soorten een hoge lichtechtheid, wat betekent dat de kleur van de kussens goed bestendig is tegen zon en UV-licht. Heeft u geen ligbedden, maar stoelen met een verlengstuk aan het voeteinde? Ons assortiment bestaat ook uit Deckchairkussens. Voor gewone tuinstoelen hebben wij in ons assortiment Tuinkussens. Verder bestaat ons assortiment uit Bankkussens, Sierkussens, Universele lounge kussens en palletkussens.


Ligbedkussens voor optimaal ligcomfort

Een ligbed in de tuin is een ware luxe, maar deze ligt natuurlijk alleen lekker met een zacht ligbedkussen. Ligbedkussens vergroten het comfort van uw ligbedden enorm. De ligbedkussens zijn allen 8 cm hoog en liggen heerlijk zacht. Wilt u graag meer informatie of advies van een van onze medewerkers? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.