Tuinkussens

Artikelen 1 tot 36 van 83 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 83 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tuinkussen voor nagenoeg iedere tuinstoel

Tuinkussen online bestellen? Bij Tuinkussengigant vindt u een ruim assortiment aan verschillende tuinkussens. Hierdoor vindt u altijd het juiste kussen voor uw tuinstoel. Tuinkussens toevoegen aan uw tuinstoelen zorgt niet alleen voor extra comfort, het zorgt er ook voor dat uw tuin een stijlvolle boost krijgt. De tuinkussens maken uw tuinstoelen helemaal compleet. Gaat u voor een tuinkussen met een te gekke bloemetjes print of toch liever voor een tuinkussen in één egale kleur? Bij Tuinkussengigant.nl is er volop keuze. Daarnaast kunt u kiezen uit tuinkussens gemaakt van verschillende materialen. Zo bestaat het assortiment uit tuinkussens gemaakt van katoen/dessin, olefin en dralon. Elke stof heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Ook hebben de tuinkussens een verschillende mate van lichtechtheid, de mate waarin de kussens verkleuren onder invloed van zonlicht. Geef aan de zijkant bij de filters aan waar uw voorkeur naar uit gaat. In ons assortiment vindt u enkel buitenkussens van hoge kwaliteit. Dit wil zeggen dat de materialen die gebruikt zijn ervoor zorgen dat deze kussens prima buiten gebruikt kunnen worden.


Tuinkussens op maat

Op zoek naar tuinkussens op maat? Bij Tuinkussengigant.nl kunt u uw tuinkussens geheel op maat laten maken. Bij het bestellen van tuinkussens op maat kunt u om te beginnen het soort kussen kiezen. Vervolgens kiest u de voor u gewenste stof en de kleur van de stof. Tot slot kiest u uiteraard de gewenste afmetingen. Zo stelt u in 3 stappen uw eigen tuinkussen samen.


Tuinkussens hoge rug

Tuinkussens met een hoge rug zijn zeer geschikt voor alle tuinstoelen met een hoge rug. Zo is een tuinkussen hoge rug geschikt voor vrijwel alle houten, aluminium en kunststof tuinstoelen. Het assortiment tuinkussens met een hoge rug bestaat uit twee verschillende categorieën: dik voor houten stoelen en dun voor textileen stoelen. Beschikt u over houten tuinstoelen? Ga voor een dik kussen. Beschikt u over textileen stoelen? Dan zijn dunne tuinkussens meer geschikt. U kunt bij de filter aan de zijkant aangeven wat voor u gewenst is, zo ziet u alleen de tuinkussens die aansluiten bij uw wensen.


Goedkope tuinkussens online bestellen

U bent op zoek naar goedkope tuinkussens? Bij Tuinkussengigant.nl bestaat het assortiment uit tuinkussens in verschillende prijscategorieën. Zo kunt u zelf filteren naar de tuinkussens die aansluiten bij uw wensen met betrekking tot de prijs. Op deze manier kunt u de term goedkope tuinkussens invullen naar de voor u juiste betekenis hiervan.


De ideale kussens voor buiten

Onze kussens zijn ontworpen en samengesteld voor een optimaal gebruik in de buitenlucht. Dit betekent dat u comfortabel kan relaxen in uw tuin of op uw terras. Naast onze tuinkussens voor tuinstoelen, vindt u bij ons in het assortiment ook nog een breed scala aan tuinkussens voor andere meubels. Zo vindt u een ruime selectie aan kussens voor een loungeset of kussens voor een bank. Ook voor ligbedkussens en palletkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel direct in onze webshop of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.