Tuinkussens op maat

Tuinkussen.nl is onderdeel van Tex Style

Sample banner

Hoe werkt het bestellen van tuinkussens op maat?


Stel in 3 eenvoudige stappen uw kussen samen:

  1. Kies het soort kussen
  2. Kies het soort stof en de kleur van de stof
  3. Kies de gewenste afmeting

Stel hier uw tuinkussen samen!

Op een zonnige dag wordt de tuin veel gebruikt. We gaan weer naar buiten en ontspannen in de tuin. Even uitrusten, samen eten met vrienden of een boekje lezen is dan een van onze dagelijkse bezigheden. Het is dan wel belangrijk om comfortabel te kunnen zitten in uw tuinmeubel. Bij tuinkussengigant.nl hebben we ook tuinkussens op maat. Zo is er altijd een tuinkussen wat in uw tuinmeubel past en u kunt ze geheel naar eigen wens samenstellen. We beschikken over meer dan 25 verschillende kleuren en 8 verschillende stoffen. Deze tuinkussens op maat worden allemaal gefabriceerd in onze eigen fabriek, waardoor u uw tuinkussens binnen 2 weken in huis heeft!

Misschien is een tuinkussen op maat bestellen niet nodig. We hebben namelijk al veel tuinkussens in ons assortiment, zoals: Bankkussens 120 cm | Bankkussens 150 cm | Bankkussens 180 cm | Bankkussens 210 cm | Palletkussens 180 cm 

Tuinkussens op maat laten maken

U kunt uw tuinkussens op maat laten maken in 3 simpele stappen. Allereerst kiest u voor het type kussen. Wordt het een zitkussen, een strak rugkussen of een plof rugkussen? Vervolgens kiest u de stof uit. Hierbij heeft u keuze uit 8 verschillende soorten stoffen. Veel van onze stoffen zijn waterafstotend en kunnen gewassen worden op handwas. Vervolgens kiest u de gewenste kleur uit. Hierin heeft u volop keuze uit verschillende kleuren, printjes en designs. Nadat de kleur en stof is uitgekozen voert u de gewenste maten in. Uw tuinkussens op maat laten maken is dus erg eenvoudig.

Uw tuinkussens op maat zijn besteld en nu?

Nadat de tuinkussens op maat zijn besteld krijgt u een e-mail met track en trace code waarbij u uw zending kunt volgen via internet. We streven ernaar om de kussens binnen 10 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen. Wij geven garantie op de stiknaden van onze tuinkussens op maat. Mocht er iets zijn met een stiknaad, dan repareren wij deze de eerste 5 jaar gratis. Tevens geven wij garantie op de stoffen. Bij normaal gebruik en onderhoud van de tuinkussens op maat geven wij 5 jaar garantie op de Sunbrella stoffen. Op de Sunproof, Copacobana en Cartenza stoffen bieden wij 1 jaar garantie op verkleuren en slijten.